Oavsett om du är van vid att hantera hemsidor eller om du är helt ny på området så finns det en rad olika alternativ att välja bland. Dels finns det kostnadsfria tjänster som kan fungera väl så bra för ett mindre företag med en mindre budget till tjänster som kostar en del, men som också ger dig och ditt företag valuta för pengarna. Nedan hittar du exempel på några av webbhotellen och verktygen du kan använda dig av för att skapa en så bra webbplats som möjligt.

Hemsida24.se

Som namnet antyder är det här ett verktyg för dem som snabbt och smidigt vill skapa en fungerande webbplats. Samtidigt så är det här ett bra exempel på ett webbhotell med möjlighet att bygga en hemsida på som passar den som kan åtminstone lite om att bygga en hemsida sedan innan. Det är relevant för att på bästa sätt kunna använda Sitebuilder och utnyttja hela deras potential.

Det finns en rad tillägg som du kan välja att lägga till på din hemsida med hjälp av Sitebuilder. Det gäller både för dig som driver ett företag och behöver en hemsida samt för dig som privatperson kanske driver en blogg eller liknande. Deras verktyg för att ge dig en så bra och anpassad hemsida som möjligt kräver som bekant helst lite tidigare erfarenhet, åtminstone så att du verkligen kan utnyttja den omfattande verktygslåda som de erbjuder. Självklart måste du inte anpassa alla mallar heller om du inte vill.

Heymo.se

Heymo är ett lättare verktyg att använda för att bygga upp din egen hemsida. Särskilt om du har noll tidigare erfarenhet. Wix erbjuder ett alternativ som erbjuder dig att med väldigt lätta medel skapa en professionell hemsida. Dels har de en rad olika mallar att välja bland och dels kan du anpassa mallarna på ett smidigt sätt så att din hemsida blir mer personlig, utan att du behöver kunna verktygen på förhand.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *